Close-up van Transporthub

Een transporthub, weer zo’n hype die overwaait, denk je misschien. Nou, nee hoor, niet als het aan Lessgo ligt. Trouwens, ook niet als het aan de overheden ligt. Die zijn er inmiddels van overtuigd dat stikstof en CO2 slecht zijn voor het klimaat. En dus ook voor ons. Bovendien zijn die dagelijkse verkeersstromen in de steden voor veel mensen een kwelling. Ze maken de stad er niet veiliger en gezelliger op.

Autoluw

Net als andere steden wil Alphen aan den Rijn zijn stadscentrum autoluw maken. Nauwelijks gemotoriseerd verkeer met uitlaatgassen. Dus ook een stop op ‘gewone’ vrachtwagens, busjes en auto’s in het centrum. Alleen zo wordt de stad veiliger en schoner. Minder CO2-uitstoot en fijnstof met zijn nare gevolgen voor mensen met astma of andere problemen met de luchtwegen.

Hoe krijg jij je bestellingen dan?

TransporthubGeen vrachtverkeer? En hoe moet jij dan aan je producten komen?

Daarvoor hebben wij dé milieuvriendelijke oplossing. De transporthub van Lessgo. Deze ligt aan de rand van stad en is makkelijk bereikbaar over weg en water. Bij dit centrale vervoerspunt kunnen verladers van uit heel Nederland door jou bestelde goederen lossen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling bij jou wordt afgeleverd. Op de door jou gewenste dag en uiteraard met groen vervoer: elektrische fiets of bakfiets, elektrische boot of elektrisch busje. En we vervoeren niet een paar pakjes per rit, nee, door bundeling van bestellingen die dezelfde kant op moeten, zijn onze transportmiddelen efficiënt gevuld. Dat betekent niet alleen een kostenbesparing, ook wordt zo het aantal verkeersbewegingen in de stad drastisch beperkt.

En je zendingen?

We zorgen ook voor je zendingen. Met ons groene vervoer halen wij de producten op die naar je klanten elders in Nederland of in het buitenland moeten. Die slaan we op in onze transporthub. Vandaar kunnen transporteurs ze laden en naar de juiste bestemming vervoeren. Laden en lossen kan 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Neem contact met ons op!

Onze partners

Lessgo zweert bij samenwerking met professionele pioniers, mensen die dwars en doelgericht zijn.

Contact