Goederentransport om je goed bij te voelen

goederentransportHeb jij dat ook? Dat je denkt, kan ik mijn goederentransport nog wel door een busje of vrachtwagen laten verzorgen? Weer meer vervuiling in de stad, meer CO2-uitstoot en meer lawaai. Soms gaat het zelfs maar om een klein pakketje, je kunt het nauwelijks goederentransport noemen. Maar de klant moet het pakketje wel op tijd ontvangen. Of het omgekeerde gebeurt. Dat een vrachtwagen voor jou door de hele binnenstad moet om een bestelling af te kunnen leveren. Toeterende auto’s die er niet door kunnen omdat de transporteur dubbel geparkeerd staat. Voetgangers die moeten oversteken om hun weg te kunnen vervolgen. Je geneert je zo voor de overlast dat je de goederen bijna niet aan durft te nemen. En als de ene transporteur weg is, staat de volgende al weer voor je deur. Opnieuw irritatie bij andere weggebruikers.

Het kan beter

Onnodig, die schaamte! Het kan namelijk anders, schoner. En vooral met minder verkeer. Lessgo verzorgt goederentransport op een efficiënte én milieuvriendelijke manier. Het werkt als volgt. Aan de rand van Alphen aan den Rijn, bij wegen en water, ligt onze transporthub. Hier kunnen verladers van uit heel Nederland door jou bestelde goederen lossen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling bij je wordt afgeleverd. Uiteraard met groen vervoer. Grote zendingen met elektrische vervoersmiddelen, kleinere pakketten gewoon op de fiets. En elk elektrisch busje, elke bakfiets, elke rugzak van de fietskoerier is gevuld.

Bundeling

Bij ons zul je geen halflege busjes tegenkomen. Wij bundelen namelijk bestellingen die dezelfde kant op moeten. Dat betekent niet alleen een kostenbesparing, maar ook een drastische beperking van het aantal verkeersbewegingen. Dat scheelt een hoop onnodig goederentransport in de stad.

Met ons groene vervoer halen wij ook producten bij je op die naar klanten elders in Nederland moeten. Uiteraard doen we dat ook op een efficiënte manier, door bundeling. Vervolgens kunnen transporteurs de goederen laden en naar de juiste bestemming vervoeren. Laden en lossen kan 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Neem contact met ons op!

Onze partners

Lessgo zweert bij samenwerking met professionele pioniers, mensen die dwars en doelgericht zijn.

Contact