In ’t zonnetje

ONGESTUUKT

 

Modieus, exclusief en duurzaam; als het gaat om herenkleding is dat een combinatie die tamelijk uniek is. Niet bij ONGESTUUKT: hier vind je mooie merken en goeie, duurzame stoffen die met zorg zijn uitgekozen. “Elk stofje gaat door onze handen.”

Deze zorgvuldigheid vind je niet alleen in de kledingkeuze, maar ook in de service: “Met onze kledingbox komen we graag bij de mensen aan huis. Je kiest dan wat je mooi vindt en wat je niet hebt uitgekozen komen we met plezier weer ophalen!”

Eigenaar Sander Niesthoven legt uit hoe belangrijk duurzaamheid is voor hem: “Bij het vinden van  nieuwe merken ga ik altijd op zoek naar ‘organic’ gerecycled katoen. Ook blijf ik met mijn collectie het liefst binnen Europa om extra uitstoot te voorkomen.”

Dat recyclen hem in het bloed zit blijkt wel uit een nieuw initiatief dat Sander heeft opgezet: De Kledingbank. Als je nog wat mooie items in de kast hebt hangen die je niet meer draagt, dan kun je deze inleveren. Je maakt hiermee iemand die het minder breed heeft erg blij en de kleding krijgt zo een ’tweede leven’.

ONGESTUUKT en Lessgo hebben elkaar eind 2019  gevonden.

“Ik ben lokaal sowieso erg betrokken en ik vind het belangrijk om partners te hebben die ook bewust omgaan met duurzaamheid. Bovendien is Lessgo een heel betrouwbare partij. De service is heel goed en afspraak is afspraak. Daarnaast geven ze goed advies over de maatvoering van de pakketten en betaal ik nooit meer dan nodig!”

 

Contact