In ’t zonnetje…

Laadpaaldirect.nl

 

“Een goede buur is beter dan een verre vriend.” Soms blijkt een tegeltjeswijsheid ook helemaal te kloppen. We mogen al een poos hetzelfde huisnummer delen met Laadpaaldirect.nl en dat doen we met veel plezier. De gezamenlijke koffiemachine neemt een centrale plek in, zodat er altijd ruimte is voor een praatje over en weer. En wat is er nou leuker dan het hebben van een huisgenoot die ook onderneemt met duurzaamheid als speerpunt!

Laadpaaldirect.nl, voor de gemakzuchtigen onder ons ook wel LPD genoemd, is binnen een relatief jonge markt vanaf 2010 binnen de Benelux een zeer ervaren speler. Matthieu Slof en zijn 8-koppige team kennen alle ins en outs in deze ingewikkelde branche.

“Wat ons, denk ik, zo bijzonder maakt is de zorgvuldige begeleiding bij een order. Het aanschaffen van een laadpaal is niet iets wat mensen iedere dag doen en dan is het mooi om te merken dat klanten zich echt geholpen voelen in een wereld die ze niet goed kennen.”

Matthieu heeft jaren ervaring in de autobranche, maar voelde iets ‘kriebelen’. “Ik wilde meer mijn hart volgen en met passie ondernemen; de stap zetten naar iets wat nog helemaal nieuw was, een gevoel van: “Ik was erbij…” Daarnaast spelen mijn twee kinderen daarbij een belangrijke rol. Ook zij verdienen het te leven in een schone wereld.”

Het contact met Lessgo kwam eigenlijk toevallig tot stand. “Ik las een krantenartikel over Iwan en Odaccar. Hun verhaal sprak me zo aan dat ik een afspraak heb gemaakt. Ik was op zoek naar een goede werkruimte en zij waren blij met een huurder die ook hart heeft voor duurzaamheid. Er was meteen een klik.”

Matthieu laat zijn pakketten dan ook graag door Lessgo bezorgen. “Weet je, ik kan proberen daar van alles over te zeggen, maar de service is gewoon dik in orde! Ik hoop dat we nog lang plezier van elkaar mogen hebben.”

 

Contact